Ve středu 27.5. 2015 se naše škola úspěšně zúčastnila Krajského kola v plážovém volejbalu v Ústí nad Labem, když obsadila pěkné třetí místo. Turnaje se zúčastnilo 5 mužstev středních škol z Teplic, Litoměřic, Chomutova a Ústí nad Labem (2).

Turnaj provázelo chladné počasí, naštěstí však nepršelo. Jeden z našich borců po velmi pěkném a dramatickém úvodním zápase (2 : 0 / 21:19, 28.26 s Gymnáziem Ústí nad Labem) dostal křeč do lýtkového svalu způsobenou velmi pravděpodobně právě značným chladem. To logicky poznamenalo jeho další výkon, respektive výkon celého týmu. Ze čtyř utkání jsme dvakrát zvítězili a naopak dvakrát odešli poraženi.

Reprezentovali: Tomáš Kryl (S3), Václav Vladyka (2C) a Ondra Šindelář (2E). Všem patří poděkování za úspěšnou sportovní reprezentaci školy, za perfektní přístup a vystupování pod hlavičkou školy.

Chlapci si svými výkony vybojovali právo účasti v celostátním kole, které se koná 11.6. v Brně. Vzhledem ke vzdálenosti místa konání, vyhlídkám na umístění, studijním povinnostem aj. okolnostem jsme se společně rozhodli této možnosti nevyužít.

Děkujeme touto cestou všem subjektům, které uvolnily naše chlapce z praxe .

Jiří Kouba