Ve středu 19.11. 2014 se naši žáci zúčastnili Krajského kola v plavání družstev středních škol. V časných ranních hodinách vyrazili, pod vedením paní učitelky Koubové a společně s výpravou děvčat chomutovského gymnázia, směr Litoměřice. Borci nám rozhodně ostudu neudělali, když obsadili konečné čtvrté místo za prvním Gymnáziem Ústí nad Labem, druhou ESOZ Chomutov a třetím Gymnáziem Žatec.

Od třetí příčky náš tým dělily pouhé čtyři body! Závodů se zúčastnilo 8 chlapeckých a 5 dívčích družstev. Jen pro zajímavost, děvčata chomutovského gymnázia ve své kategorii zvítězila a postoupila do celostátního kola. Gratulujeme děvčatům i paní učitelce Hyjánkové.

Velmi pozitivně hodnotíme skutečnost, že hned tři z z šestice našich plavců jsou žáky prvního ročníku. Perspektiva pro příští rok tak není vůbec špatná.

Stejně jako v kole okresním nás reprezentovali: Aleš Hájek (E4), Dominik Fořt (S3), Michal Dykas (2B), Oldřich Kinkor (1C), František Štemberk (1D) a Ondřej Slabihoud (1E). Děkujeme za výbornou sportovní reprezentaci školy!
učitelé TvS