S menším zpožděním z důvodu úpravy fotografií z uvedené akce ještě jednou naposledy informujeme, že dne 1.11. 2014 v rámci oslav 140. výročí založení školy proběhl kromě dne otevřených dveří i společenský večer v Městském divadle v Chomutově.
Krátce po 19 hodině byl zahájen studentskou hymnou v podání pěveckého sboru Aurum pod vedením Magdy Martincové, který v průběhu večera ještě jednou vystoupil se svými písněmi, a poté následoval projev ředitele školy Ing. Jana Laciny.
Celým večerem zdařile provázel zkušený moderátor Lukáš Budai, náš absolvent, a k poslechu i tanci hrála skupina Metrum.
Během večera vedení školy ocenilo významné pedagogy z let nedávno minulých a předalo jim malou pozornost a pamětní list.
Dále všichni hosté také zhlédli ukázku společenských tanců v podání našeho současného žáka Martina Kreissla s partnerkou.
Celý společenský večer lze hodnotit jako velmi důstojné zakončení oslav 140. výročí školy, kdy se mnohdy po letech sešli bývalí spolužáci a mohli si v příjemném prostředí popovídat nejen se svými bývalými pedagogy.
Na závěr ještě jednou děkujeme všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na přípravách i realizaci oslav 140. výročí školy, a těšme se na připomenutí ještě významnějšího jubilea za deset let.

foto Jindřich Richter (2.B)