V pátek 22. 12. se v tělocvičně školy uskutečnil již XIV. Ročník Vánočního turnaje ve futsalu. Turnaje se zúčastnilo pouhých sedm týmů. Hrálo se pěkně „od podlahy“, ale v duchu fair play. Nikdo se nezranil a to je v předvánočním čase to nejdůležitější.

Bojovalo se ve dvou skupinách – tříčlenné a čtyřčlenné. Třetí družstva ve skupinách hrála o výsledné páté místo. První dva týmy postoupily do semifinále. Do finále se probojovali borci 1A a E3. Vítězstvím 2 : 0 vybojovali putovní pohár a diplom borci Pusinky E3 v sestavě Ondra Větrovec, Míra Suk, Vašek Kostiha, Daniel Kováč a Honza Mareš. Někteří si tak řekli o místo ve školní reprezentaci, okresní turnaj se bude konat počátkem února.

Konečné pořadí turnaje: 1. Pusinky E3, 2. FbC Polore 1A, 3. – Škr-škr TM4, 4. Evženi 2E, 5. Strojaři S3, 6. Zenerky E4, 7. FC Stůl 1D

Nejlepším střelcem a hráčem turnaje byl Ondra Větrovec alias „Větrák“ se čtyřmi vstřelenými brankami.

Družstva na prvních třech místech byla odměněna vánočními sladkostmi, kterými do soutěže přispěla opět OR AŠSK Chomutov.

Závěrem chci vyzdvihnout třídu 1A (FbC Polore). Chlapci vyhráli vánoční florbal a ve futsalu ve stejném složení skončili druzí. Stali se tak nejúspěšnějším kolektivem letošních vánočních turnajů

vedoucí turnaje: J. Kouba