Dne 21. 4. 2017 se konalo krajské kolo soutěže Prezentiáda na gymnáziu v Ústí nad Labem. Jednalo se o osmý ročník soutěže, která probíhala ve dvou kategoriích pro základní a střední školy. Dvou až tříčlenné týmy měly za úkol zpracovat prezentaci a výstup o délce 7–10 minut na téma „Co je nejpřínosnější vynález?“ nebo „Láska, sex a něžnosti“.

Náš tým Crew of Wonder ve složení: Ondřej Hubálek, Matěj Kunc a Milan Šroub (všichni 2.D) vytvořili prezentaci na téma „Co je nejpřínosnější vynález?“. Také jsme vytvořili anketu, kterou jsme sdíleli na sociálních sítích. Naši anketu vyplnilo přibližně 60 lidí a za to Vám děkujeme. V celkovém hodnocení mezi kvalitní konkurencí především z gymnázií jsme obsadili třetí místo.

Soutěž bychom doporučili všem, co se nebojí prezentování a týmové spolupráce. Tím míříme především na budoucí prváky a druháky, kteří mohou získat dobré zkušenosti, které využijí do budoucna. Myslíme si, že umět správně sdělovat vlastní názory a myšlenky je velice důležité.

Crew of Wonder

Pořadí prvních tří týmů bylo velmi těsné. Prezentace našeho týmu byla označena na stránkách organizátorů soutěže jako jedna z nejpovedenějších.

Viz http://www.prezentiada.cz/novinky/1831-most-a-louny-dobyly-steck-kraj

Děkujeme našemu týmu za skvělou reprezentaci školy.

Ing. Vlasta Galuszková