V úterý 15. 11. 2016 jsme uspořádali Okresní kolo ve volejbalu chlapců středních škol. Dílem jsme tak přispěli k oslavám Dne studentů a výročí Sametového převratu. Soutěže se zúčastnilo pět středoškolských týmu Chomutovska a Kadaňska. Turnaj proběhl hladce, bez zranění či jiných problémů. Za to patří dík všem účastníkům i jejich pedagogickému doprovodu.

Turnaj se hrál systémem „každý s každým“. Naši chlapci obhajovali loňské vítězství, což se jim nakonec také podařilo. Zvítězili jednoznačně, bez ztráty setu, a postoupili do krajského kola. Gratulujeme! Postupně si poradili s žáky Gymnázia Kadaň, SOŠ E a S, OA a SZŠ Chomutov (Průhon), Gymnázia Chomutov a SŠTGA Chomutov (Pražská) – vždy 2 : 0 na sety, při výsledném poměru bodů 120 : 64.

Konečné pořadí turnaje: 1. SPŠ a VOŠ Chomutov – 8 b.

2. SŠTGA Chomutov (Pražská)

3. Gymnázium Kadaň

4. ESOZ Chomutov (Průhon)

5. Gymnázium Chomutov



Všem našim borcům náleží poděkování za vynikající sportovní reprezentaci školy. Reprezentovali: Ondra Šindelář a Honza Čeřovský (oba S4), Franta Hašek (E4), Ondra Dohnal (2A), Vašek Vladyka, Petr Proll a Tonda Fazekaš (všichni TM4).

Velký díky patří panu učiteli Romanovi Černému, který se velmi úspěšně zhostil rozhodování všech zápasů. 10 odpískaných utkání je opravdu „řádná porce“.

Děkujeme také všem žákům, kteří se podíleli na organizaci turnaje v roli zapisovatelů, fotodokumentaristů apod. Byli to: Ondra Kořínek (TM4), Patrik Provazník (E4), děvčata Natálka Maderáková a Terezka Pelcová (obě 2A), Barborka Bartoňová a Verunka Jarischová (obě TM4).