V pondělí 7.10. se v tělocvičně školy uskutečnilo školní kolo ve stolním tenisu. Turnaj, kterého se zúčastnilo 14 žáků, byl koncipován zejména jako nominační. Potvrdily se papírové předpoklady a na prvních třech místech se umístili osvědčení reprezentanti. Z vítězství se radoval Vojta Průša E3, druhý skončil Láďa Krejčí A4 a bronzový David Drahota 2B. Neztratili se ale ani prváci, kteří následovali v pořadí Štěpnička 1E, Chyla 1C a Racz 1B. Školní družstva doplnil Čaja 2C, který se školního turnaje nemohl zúčastnit v plném rozsahu. Výše jmenovaní žáci reprezentovali školu v okresním kole, které se uskutečnilo 11.10.13 v Údlicích. Turnaje se zúčastnilo 6 chlapeckých a tři dívčí družstva. Za zmínku stojí účast našich děvčat, která obsadila pěkné druhé místo, což je tuším historický úspěch. Děvčata reprezentovala ve složení Žabčíková M., Dušková Š., Bartlová T. (S3) a Ašenbrenerová V. (2A).
Chlapci ve složení Průša, Krejčí, Drahota turnaj chlapců s přehledem vyhráli, tým B ve složení Čaja, Štěpnička, Chyla, Racz skončil celkově třetí. Aby to nebylo zase tak úplně jednoduché, naši “bronzoví hoši” byli jedinými účastníky postupové kategorie VI (roč.nar.95-97). Tím pádem v této kategorii v podstatě bez boje postoupili. (Tato kategorie je zavedena z důvodu návaznosti na mistrovství světa SŠ, které se bude konat až v následujícím školním roce.)

Turnaj skončil naším všeobecným úspěchem. Všem reprezentantům patří uznání a dík, postoupivším přejeme mnoho úspěchů v dalších bojích. Krajské kolo se koná již 24.10.13 v Litoměřicích.