Již tradičně se kurz uskutečnil na dvou frontách.

LVZ v Peci pod Sněžkou se zaměřením na sjezdové lyžování a snowboarding se zúčastnilo 62 žáků, z toho 18 z druhého a třetího ročníku. Ti nám pomohli doplnit stav, abychom mohli kurz uskutečnit v oblíbené lokalitě, která plně vyhovuje našim potřebám. Krkonoše jsou nejen naše nejvyšší hory, ale jsou také velmi krásné a to jak v zimě, tak v létě.
Rovněž s ubytováním a stravou jsme byli opět velmi spokojení, přetože hotel Hnědý vrch zcela obměnil personál a my šli tím pádem tak trochu do neznáma.

Běžkařského kurzu v Krušných horách s denním dojížděním se zúčastnilo 38 žáků výhradně prvních ročníků. Velké poděkování náleží našemu milému kolegovi Stanislavu Pohlovi, který tuto část tradičně perfektně připravil a zorganizoval.

Dík patří samozřejmě všem kolegům i externím spolupracovníkům za hladký průběh obou částí Lyžařského kurzu. Všem, kteří se zapojili aktivně, ale i těm, kterým náš kurz narušil výuku, … apod., všem, kteří nám fandí….

S potěšením mohu konstatovat, že první signály hovoří o tom, že se našim žákům – účastníkům líbilo jak v Peci pod Sněžkou, tak i běžkování v Krušnohoří.

Můžeme s radostí konstatovat, že jsme se něco naučili (zejména začátečníci), nadýchali čerstvého povětří a tím zdraví posílili a hlavně: Nikdo se vážněji nezranil.

Takže za rok – SKOL